Siirry
ylös

Ohjeet


Ohjesivulta löydät tietoja palvelusta, ohjeita sen käytöstä, sekä yhteystiedot ylläpitoon jos ohjesivu ei anna sinulle vastausta.

Jatka valitsemalla haluamasi sivu valikosta oikealla.

Perustiedot

Pikkusormi.fi on seuranhakupalvelu, jossa käyttäjät voivat etsiä seuraa ja olla yhteydessä muihin palvelun käyttäjiin. Ilmaisprofiilin käyttö on rajoitettu pelkästään käyttäjäprofiilien selailuun, ja oman profiilin tietojen päivitykseen. Loput palvelun ominaisuudet saa käyttöön ostamalla käyttöaikaa.

Tällä hetkellä tarjoamme uuden profiilin luoneille runsaasti ilmaista käyttöaikaa, joten pääset käyttämään kaikkia palvelun ominaisuuksia heti kirjautumisen jälkeen!

Käyttöohjeet

Käyttöohjeista löydät hyödyllistä tietoa sivuston eri toiminnoista. Nämä kannattaa lukea vaikkei sinulla olekaan varsinaista ongelmaa palvelun käytön suhteen.
Tilin luominen
Voit aloittaa uuden profiilin perustamisen valitsemalla sivun otsikkopalkista kohdan Luo tili. Sivu antaa pienen ohjelaatikon jokaisen tietokentän kohdalla. Voit siirtyä seuraavaan kenttään joko hiirellä klikkaamalla, tai näppäimistön Tab-näppäimellä. Seuraavaksi lyhyesti täytettävistä tiedoista.

Käyttäjätunnus
Tätä tietoa käytetään pelkästään palveluun kirjautumiseen, eikä sitä näytetä muille käyttäjille. Käyttäjätunnuksen pitää olla vähintään kolme merkkiä pitkä, ja se saa sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, ja numeroita.

Kun siirryt seuraavaan kenttään, kirjoittamasi käyttäjätunnuksen alla lukee, onko tunnus vapaa vai varattu. Jos tunnus on varattu, sinun täytyy antaa toinen käyttäjätunnus.
Ruutunimi
Tämä tieto näkyy kaikille käyttäjille profiilisi nimenä. Nimen pitää olla vähintään kolme merkkiä, ja siinä saa olla aakkosten lisäksi muitakin välimerkkejä.
Syntymäaika
Siirtyessäsi tähän kenttään, avautuu pieni kalenteriruutu, josta voit valita syntymäaikasi. Valitse ensin yläreunan alasvetovalikoista kuukausi ja vuosi, ja sitten klikkaa päivämäärää valitaksesi oikean päiväyksen. Yläreunan nuolista voit siirtyä edelliseen tai seuraavaan kuukauteen. Voit myös syöttää päivämäärän suoraan kenttään muodossa PP.KK.VVVV (esim. 05.07.1977). Sinun tulee olla vähintään 16-vuotias käyttääksesi palvelua. Tätä tietoa et voi muuttaa jälkeenpäin.
Salasana ja salasana uudestaan
Syötä tähän kenttään haluamasi salasana. Kentän alapuolelta voit tarkistaa, kuinka hyvä salasanasi on, tai että onko se riittävän pitkä. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä. Suositeltava salasanan pituus on noin 12 merkkiä, ja sen tulisi sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja välimerkkejä. Älä käytä samaa salasanaa muissa palveluissa! Vahvan salasanan tarkoitus on estää muita arvaamasta salasanaa, ja näin pitää henkilökohtaiset tietosi vain sinun saatavillasi.

Syötä salasana uudestaan alempaan kenttään, tällä varmistetaan että olet varmasti kirjoittanut salasanasi oikein. Uusi salasana kannattaa tässä vaiheessa tallentaa jonnekin varmaan paikkaan, sillä sitä tarvitaan kohta sisäänkirjautumiseen.
Käyttöehdot
Lue käyttöehdot klikkaamalla linkkiä Käyttöehdot. Ehdot aukeavat uuteen ikkunaan, jonka voit sulkea ehdot luettuasi. Hyväksy ehdot laittamalla raksin ruutuun.
Tarkista vielä ovatko tietosi oikein, ja ettei minkään tiedon kohdalla ole virheilmoituksia. Voit sitten luoda uuden profiilin klikkamalla painiketta Luo tili!.
Varmistussivulta voit sitten kirjautua palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanallasi, ja siirtyä Omalle sivulle täydentämään profiilitietojasi, ja muuttamaan profiilisi muita asetuksia.
Profiilikuvan lisääminen
Voit lisätä tai vaihtaa profiilikuvasi seuraavasti:
 1. Kirjaudu sisään palveluun
 2. Klikkaa valikosta "Oma Sivu"
 3. Klikkaa alavalikosta "Kuvat"
 4. Klikkaa painiketta "Lisää kuva"
 5. Klikkaa painiketta "Selaa..." tai "Browse..."
 6. Valitse haluamasi kuva ja paina "Avaa..." tai "Open..."
 7. Klikkaa vielä painiketta "Lisää kuva", jolloin kuva kopioidaan palveluun
Uusi kuva lisätään automaattisesti Irtokuviin, mistä se voidaan siirtää joko uudeksi profiilikuvaksi, tai osaksi kuvagalleriaa. Siirrä kuva hiirellä painamalla hiiren vasemmanpuoleinen painike pohjaan kuvan päällä, ja raahaa kuva Profiiilikuva-laatikon sisällä olevaan harmaaseen neliöön.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi palvelu on maksuton? Onko se maksuton jatkossakin?
Pikkusormi.fi -palvelu on vielä kehittyvä sivusto, eikä kaikkea sen toiminnallisuutta ole vielä toteutettu, tai osa siitä on vielä testausvaiheessa. Tämän vuoksi emme näe sopivaksi pyytää maksua palvelusta, joka ei ole vielä valmis. Tavoitteenamme olisi myös saada sivustolle vahva käyttäjäkunta ennen maksullisuuteen siirtymistä, jonka vuoksi tarjoamme uusille profiilin luoneille runsaasti ilmaista käyttöaikaa. Uskomme kuitenkin, että maksullisena palvelunakin voimme tarjota sen käyttäjille helppokäyttöisen, mutta silti monipuolisen ympäristön uusien ihmiskontaktien luomiseen. Seuraamme myös tarkasti uusia teknologian tuomia mahdollisuuksia, ja kuinka niitä voisi soveltaa parantamaan palveluamme.
Ilmaista käyttöaikaa? Miten se toimii?
Kun sivusto muuttuu tulevaisuudessa maksulliseksi, käyttäjä voi ostaa käyttöaikaa, esim. kaksi viikkoa, jolloin hän voi tänä aikana käyttää kaikkia sivuston palveluja täysipainoisesti ilman rajoitteita. Ajan päätyttyä profiili muuttuu takaisin ilmaisprofiiliksi, jolla on omat rajoitteensa esim. viestien lähetyksessä ja vastaanotossa.

Sivuston kehitysvaiheessa käyttäjän saama ilmainen käyttöaika vastaa tätä ostettua aikaa. Sivuston muuttuessa maksulliseksi tämä ilmainen käyttöaika toimii kuten ostettukin, ja kestää sen annettuun ajankohtaan saakka, jolloin profiili muuttuu ilmaisprofiiliksi.

Toisin sanoen, kun alamme pyytää palvelun käytöstä korvausta, vanhoja profiileja ei poisteta, ja suurella osalla käyttäjistä pitäisi olla vielä runsaasti käyttöaikaa jäljellä!
Palvelusta puuttuu [ominaisuus]?
Kehitämme jatkuvasti palvelun ominaisuuksia, joten on hyvin mahdollista että kyseinen toiminto lisätään tulevassa päivityksessä. Otamme silti mielellämme vastaan parannusehdotuksia!
Miksi sivusto näyttää oudolta / ei toimi?
Sivusto on suunniteltu siten, että se hyödyntää uusien selainten ominaisuuksia, joita ei välttämättä tueta vanhemmissa selaimissa. Tällä hetkellä tällaisia uusia selaimia ovat esimerkiksi Google Chrome, ja Mozilla Firefox. Vanhemmissa selaimissa sivun toiminta voi olla puutteellista, tai sivua ei pystytä näyttämään ollenkaan. Jos selaimesi ikä alkaa lähestymään kymmentä vuotta, kannattaa harkita siirtymistä ajantasaiseen ohjelmistoon, jo yksinomaan yleisen tietoturvan vuoksi.
Sivun yläreunassa lukee punaisella jotain javascriptistä
Palvelu käyttää Javascriptiä kaikkialla sivuston käytettävyyden parantamiseksi. Selaimesi Javascript-suoritus on pois päältä tai se on estetty, jonka vuoksi palvelu varoittaa ettei se välttämättä toimi normaalisti.

Voit kytkeä javascriptin takaisin päälle selaimen asetuksista. On myös mahdollista, että selaimen lisäosa tai tietokoneen tietoturvaohjelmisto estää Javascriptin suorituksen.

Javascript on selaimessa suoritettava ohjelmointikieli, jota käytetään lähestulkoon kaikissa suuremmissa sivustoissa parantamassa ja helpottamassa käyttäjän käyttökokemusta. Tätä ei tule sekoittaa Javaan, jonka tietoturvaongelmista on viime aikoina ollut paljon uutisointia.
Sivun yläreunassa lukee punaisella jotain kekseistä
Keksejä (englanniksi cookies) käytetään palvelussa huolehtimaan, että käyttäjän kirjauduttua sisään palveluun, vain käyttäjä itse näkee omat henkilökohtaiset tietonsa. Keksi voidaan ajatella nimikylttinä, jonka selain näyttää palvelulle aina joka kerta kun uusi sivu ladataan. Oikeasti keksi sisältää vain satunnaisluvun, josta palvelu pitää kirjaa niin pitkään kuin käyttäjä on kirjautuneena palvelussa. Jos keksit ovat pois päältä selaimesta, käyttäjä ei voi esimerkiksi kirjautua sisään palveluun.

Saat keksit takaisin päälle selaimen asetuksista. Mahdollisesti tietyt selaimen lisäosat, esimerkiksi mainosblokkerit, voivat estää keksien normaalin toiminnan. Samoin tietokoneen omat tietoturvaohjelmat voivat häiritä tai estää keksien toimintaa.
Mitkä ovat tuetut selaimet?
Tällä hetkellä toiminta varmistetaan seuraavilla selaimilla:
 • Google Chrome (Versiosta 31 ylöspäin)
 • Mozilla Firefox (Versiosta 25 ylöspäin)
 • Opera (Versiosta 12 ylöspäin)
 • Internet Explorer (Versiosta 9 ylöspäin)

Yhteystiedot

Palvelun tarjoaa:
EK Jakelu Oy / Pikkusormi.fi
Y-tunnus: 2534075-7
Puhelin: 045 844 9109
Sähköposti: info (ät) pikkusormi.fi

Käyttöehdot

Käyttämällä palvelua hyväksyt nämä käyttösäännöt, ja sitoudut noudattamaan niitä palveluun liittyen. Jos et hyväksy sääntöjä tai jotain niiden osaa, ole hyvä ja poistu palvelusta.

 • Palvelun käyttäjällä tulee olla käyttöoikeus palveluun lisäämiinsä kuviin. Kuvien tulee esittää käyttäjää, tai liittyä läheisesti käyttäjään. Esimerkiksi internetistä luvatta otettujen asiaan liittymättömien kuvien käyttö ei ole suotavaa. Ylläpidolla on oikeus poistaa sopimattomat kuvat.
 • Jos kuvat sisältävät alaikäisille sopimatonta materiaalia, gallerian tulee olla rajattu vain tietyille käyttäjille. Ko. kuvia ei saa käyttää profiilikuvana. Tällaista galleriaa ei saa jakaa alle 18-vuotiaille, ja alle 18-vuotiaat eivät saa jakaa vastaavaa materiaalia palvelussa.
 • Henkilötietojen ja sähköposti- / WWW-osoitteiden jakaminen julkisesti näkyvissä tiedoissa ei ole sallittu (esimerkiksi käyttäjän oma profiilisivu.) Yhteystietoja ja linkkejä voi käyttää kun kyseessä on kahden henkilön välinen viestintä.
 • Kaupallinen toiminta, mainostaminen tai markkinointi, ja seksipalvelujen osto tai myynti on kielletty. Palvelu on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.
 • Käyttäjätilin myynti, luovutus tai muu siirto toisen osapuolen käyttöön on kielletty.
 • Käyttäjä sitoutuu käyttäytymään vastuullisesti, noudattaen Suomen lakia. Materiaalin lisäys, jonka voi tulkita vihapuheeksi, uhkaukseksi, kunnianloukkaukseksi, toisen käyttäjän tai henkilön yksityisyyden suojaa haittaavaksi, on ehdottomasti kielletty. Myös kaikki muu vastaava ei-hyväksytty, laiton, tai palvelua häiritsevä toiminta on kielletty.
 • Palvelun tai sen käyttäjien toimintaa tai tietoturvaa uhkaava toiminta on kielletty.
 • Käyttäjänimen tulee noudattaa materiaalisääntöjä. Lisäksi nimi ei saa olla jonkun muun henkilökohtainen nimi. Omaa nimeä saa käyttää, tosin se ei välttämättä ole suositeltavaa.
 • Palvelun sisällön tai toiminnan jälleenmyynti, välitys, tai muu vastaava tarjonta on kielletty. Samoin sisällön käyttäminen osana jotain toista palvelua, sovellusta, tai sivustoa on kielletty.
 • Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista, muokata, seurata, ja poistaa käyttäjän tuottamaa tai lisäämää sisältöä palvelun sisällä. Palveluntarjoaja ei vastaa ko. sisällön mahdollisesta häviämisestä.
 • Käyttäjä vastaa itse lisäämistään tiedoista, kuvista, ja muusta materiaalista. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden jatkotoimenpiteisiin, jos ko. materiaali ei vastaa käyttösääntöjä, tai Suomen lakia.
 • Palvelun alaikä on 16 vuotta, siitä nuorempien käyttäjien profiilit poistetaan ilman varoitusta. Rajatapauksissa pidätämme oikeuden vaatia käyttäjältä todistusta iästään. Koska palvelu saattaa sisältää alaikäisille sopimatonta materiaalia, voidaan profiilin pääsyä kyseiseen materiaaliin automaattisesti rajoittaa.
 • Käyttäjä huolehtii, ettei luovuta käyttäjätunnustaan eikä salasanaansa kolmansille osapuolille, ja on täten vastuussa tunnuksien nimissä tapahtuneesta käytöstä.
 • Käyttäjän henkilökohtaisia tietoja ei välitetä, myydä, tai luovuteta eteenpäin (esim. IP-osoite, sähköpostiosoite, syntymäaika) muutoin kuin siinä tapauksessa, että tietoja tarvitaan viranomaisten toimesta.
 • Palvelun ulkopuolisia viestintäväyliä (esim. sähköposti) käytetään vain käyttäjän asettamien rajojen mukaan, tai poikkeustilanteessa (esim. salasanan nollaus).
 • Palvelun mahdolliset toimintahäiriöt pyritään korjaamaan parhaassa mahdollisessa ajassa, resurssien ja ulkoisten palveluntarjoajien määrittelemissä puitteissa.
 • Sopimus palveluntarjoajan ja käyttäjän katsotaan päättyneeksi, kun käyttäjä poistaa profiilinsa palvelusta. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden piilottaa tai poistaa vanhoja ei-aktiivisia profiileja.
 • Käyttäjän poistaessa profiilinsa, poistamme käyttäjän lisäämät kuvat ja käyttäjätiedot palvelusta. Palveluun voidaan jättää tilastotietoja, joista ei kuitenkaan voi tunnistaa käyttäjää. Käyttäjätietoja saattaa jäädä ulkoisiin varmuuskopioihin ja palvelinlokeihin niin pitkään kunnes ne luonnollisen poistuman kautta häviävät.
 • Palveluntarjoaja ei vastaa siitä riippumattomista häiriöistä tai ongelmista jotka vaikuttavat palvelun toimintaan, eikä palvelussa tai sen sisällössä olevista mahdollisista virheistä.
 • Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa palvelun toimintaa, ja lisätä tai poistaa sen ominaisuuksia. Lisäksi osa toiminnallisuudesta saattaa vaatia tietyn ohjelmiston käyttöä, esimerkiksi tietyn selaimen uusimman version. Ominaisuudet saattavat olla myös ns. testikäytössä, jolloin palveluntarjoaja ei voi taata sen täyttä toimivuutta kaikkina aikoina.
 • Palvelu saatetaan keskeyttää hetkellisesti, esimerkiksi teknisten muutosten tai päivityksien vuoksi. Jos katkos jostain syystä pitkittyy, pyrimme kompensoimaan menetetyn ajan käyttöajasta maksaneiden osalta lisäämällä käyttöaikaa. Muuten palveluntarjoaja ei vastaa käyttäjälle aiheutuneista vahingoista.
 • Jos palveluntarjoajalla on syytä epäillä, että käyttäjän toiminta on ollut sääntöjen tai Suomen lain vastaista, tai että käyttäjän toiminnalla on ollut merkittävää haittaa tai rasitetta palvelulle, voi palveluntarjoaja ryhtyä seuraaviin toimenpiteisiin.
  • Huomautus
  • Sääntöjen vastaisen tiedon poisto tai piilotus
  • Väliaikainen palveluun kirjautumisen esto (banni)
  • Pysyvä palveluun kirjautumisen esto
  • Palveluun pääsyn esto
 • Vakavissa lain rikkomuksissa asiasta ilmoitetaan asianmukaisille viranomaisille.
 • Palveluntarjoaja ei korvaa toimenpiteistä aiheutuvia seuraamuksia jäljellä olevan maksetun käyttöajan määrää vastaavaa summaa enempää, ja tällöinkin tästä vähennetään mahdolliset käsittelymaksut ja toimenpiteistä aiheutuneet kustannukset. Ilmaista käyttöaikaa tai lahjoituksia ei korvata.
 • Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa käyttösääntöjä, ja muutokset tulevat voimaan sopimuksen päivityshetkellä. Tietyissä tapauksissa on mahdollista, että uudet säännöt ovat ristiriidassa ennen muutosta lisätyn sisällön kanssa, jolloin sääntöä sovelletaan takautuvasti.
 • Käyttösäännöt saattavat sisältää "porsaanreikiä", esimerkiksi jonkin säännön kattavuus ei ole riittävä, tai sen sanamuoto mahdollistaa säännön tai sen yleisen hengen kiertämisen. Tällainen sääntöjen ilmeinen väärinkäyttö ei ole sallittua.

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §
Laatimispäivä: 19.12.2013

1. Rekisterinpitäjä
Nimi: EK Jakelu Oy / Pikkusormi.fi
Puhelin: 045 844 9109
Sähköposti: info (ät) pikkusormi.fi
2. Rekisterin nimi
Pikkusormi.fi:n käyttäjärekisteri
3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakkaan ja rekisterinpitäjän välinen asiakassuhde, ja käsittely tapahtuu asiakkaan suostumuksella. Rekisteriä käytetään palvelun tuottamiseen, kehittämiseen ja seurantaan. Tietoja voidaan analysoida ja tilastoida siten, ettei yksittäistä asiakasta voi tunnistaa tilastoinnin tuloksista.
4. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan käyttäjän tilin luomisen ja käytön aikana antamista perustiedoista. Osa tiedoista on vapaaehtoisia.
Tietoja ovat:
- Sukupuoli
- Syntymäaika
- Paikkakunta tai alue
- Sähköpostiosoite
- Henkilökohtaiset kuvaukset (profiilitiedot)

Yksilöivät tiedot poistetaan kun asiakas poistaa tilinsä palvelusta, elleivät viranomaisasetukset tai lait määrää varoaikaa tietojen poistamiselle.
5. Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot saadaan pääsääntöisesti asiakkaan itse lisäämänä. Lisää tietoja muodostuu palvelun käytön yhteydessä erinäisten laskureiden ja tilastotietojen muodossa.
6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Henkilötietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin, eikä muille kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voi luovuttaa viranomaisille, jos sille on lakisääteinen peruste.
7. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti sähköisessä muodossa. Rekisteri on suojattu ulkopuolisilta teknisin suojakeinoin (SSL- ja salasanasuojattu yhteys, osa tiedoista salakirjoitettu). Rekisterin käyttöoikeus on rajattu rekisteriä hoitaville henkilöille, ja rekisterin käyttötiedot tallennetaan.
8. Tarkastusoikeus
Profiilin tehneellä asiakkaalla on oikeus tarkistaa käyttäjätietonsa palvelusta, jotka voi nähdä kirjautumalla palveluun asiakkaan käyttäjätunnuksilla, ja menemällä "Oma sivu" -sivulle. Kirjallinen tarkistuspyyntö on myös varmennettava palveluun kirjautumalla, tästä annetaan tarvittaessa tarkemmat ohjeet.
9. Tietojen korjaaminen
Asiakas voi päivittää tai korjata tietojaan palvelun kautta kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksillaan. Sellaisten tietojen yhteydessä, joita ei voi päivittää suoraan palvelusta, voidaan suorittaa tiedonmuutospyyntö sähköpostitse. Pyyntö varmennetaan palveluun kirjautumalla, ja tarvittaessa vaaditaan esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus. Tästä annetaan tarvittaessa tarkemmat ohjeet.
10. Muut oikeudet
Asiakkaalla on oikeus poistaa häntä koskevat yksilöivät tiedot palvelusta, jonka voi tehdä itse poistamalla käyttäjätilinsä palvelusta. Jos asiakkaalla ei ole hallussaan toimivia käyttäjätunnuksia, tiliä ei voi poistaa, mutta tapauskohtaisesti sen voi asettaa piilotetuksi, ja automaattisesti poistettavaksi asianmukaisen varoajan jälkeen.

Päivitykset

16w24a (2016-06-15)
 • Profiilit: Profiililista jaettu sivuihin, sivu latautuu automaattisesti alas rullatessa
 • Profiilit: Takaisin-napilla palatessa edellinen profiili korostetaan
 • Profiilit: Selaimen historia muistaa edelliset profiilit Takaisin-nappia käytettäessä
14w36a (2014-09-03)
 • Profiili: Lisätty palautusvaihtoehtoihin palautuskoodi
 • Tili: Lisätty salasanan nollaus sähköpostin tai palautuskoodin avulla
 • Kirjautuminen: Lisätty salasanan näyttöpainike
14w09a (2014-02-27)
 • Profiili: Lisätty nappi "Lisää Suosikiksi" (Näkyy vain kirjautuneena)
 • Profiilit: Valintapainikkeisiin lisätty "Suosikit" (Näkyy vain kirjautuneena)
 • Profiilit: Sivu muistaa nyt viimeksi käytetyn asetuksen, vaikka välillä käydään muilla sivuilla
14w07a (2014-02-13)
 • Luo tili: Uusittu selkeämpään ulkoasuun, poistettu tarkan syntymäajan vaatimus
 • Profiili: Korjattu profiilikuvan kehysvärit
 • Profiili: Korjattu useamman gallerian näyttö kun kirjautuneena sisään
 • Kuvat: Korjattu liian pieni kuvankokorajoitus
14w03a (2014-01-15)
 • Haku: Lisätty profiilin näyttö samalle sivulle
 • Haku: Muokattu ulkoasua käytännöllisemmäksi (Sukupuolen ja iän näyttö, osumien/hutien väriteemat)
 • Haku: Korjattu haku alkoholin ja tupakan kohdalla, ja muita pieniä bugeja
 • Profiili: Kahta useampaa galleriaa voi nyt tarkastella kirjautumatta sisään
14w02a (2014-01-09)
 • Lisätty ohjeet ja käyttösäännöt (Ohjesivu v.1)

Muuta

Palvelu sisältää Maanmittauslaitoksen aineistoa, © MML, 2013

Ohjesivun versio v.2